Juhlasali kaikkiin tapahtumiin

G18-juhlasali on suosittu juhlapaikka aivan Helsingin ydinkeskustassa. Sen arvokas ja ajaton tunnelma sopii kehykseksi monenlaisiin tapahtumiin. Meiltä saat tilavuokrausta ja täyden palvelun paketteja.

 

Nyt saat toukokuun ja kesäkuun 2021 päivät erikoishintaan! Jätä meille yhteydenottopyyntö! Nopeat syövät hitaat!

 

Vallitsevan tilanteen johdosta meillä on epäsäännölliset työajat ja emme valitettavasti vastaa soittoihin. Jätä yhteydenottopyyntö sähköpostiin niin otamme teihin yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Kiitos ymmärryksestä!

 

Meiltä saat myös täyden palvelun striimauspaketit tapahtumillesi - G18 juhlasalissa nauhoitat seminaarit, koulutukset ja opetusvideot korkealaatuisesti upeissa puitteissa, tai järjestät hybriditapahtuman striimauksella ja turvaväleillä jopa 70 hengelle! Pyydä tarjousta klikkaamalla linkistä yhteydenottolomakkeeseen.

Huomioithan ystävällisesti peruutusehtomme poikkeusaikana: Tilaisuuden voi perua veloituksetta vain, jos aluehallintoviraston asettamat rajoitukset estävät suunnitellun tapahtuman järjestämisen. Muissa tapauksissa peruutukset sopimusehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

 

 

Parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse ballroom@pjazza.fi tai yhteydenottolomakkeella. Korona-tilanteesta johtuen vastausaikamme on tavallista pidempi, kiitos kärsivällisyydestänne!