Juhlasali kaikkiin tapahtumiin

G18-juhlasali on suosittu juhlapaikka aivan Helsingin ydinkeskustassa. Sen arvokas ja ajaton tunnelma sopii kehykseksi monenlaisiin tapahtumiin. Meiltä saat tilavuokrausta ja täyden palvelun paketteja.

Tarjoamme nyt astiavuokrausta juhlasali G18 tapahtumiin. Katso hinnasto ja lisätiedot tästä.

Meiltä saat myös täyden palvelun striimauspaketit tapahtumillesi - G18 juhlasalissa nauhoitat seminaarit, koulutukset ja opetusvideot korkealaatuisesti upeissa puitteissa, tai järjestät hybriditapahtuman striimauksella ja turvaväleillä jopa 70 hengelle! Pyydä tarjousta klikkaamalla linkistä yhteydenottolomakkeeseen.

Huomioithan ystävällisesti peruutusehtomme poikkeusaikana: Tilaisuuden voi perua veloituksetta vain, jos aluehallintoviraston asettamat rajoitukset estävät suunnitellun tapahtuman järjestämisen. Muissa tapauksissa peruutukset sopimusehtojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

 

 

Parhaiten saat meihin yhteyden sähköpostitse ballroom@pjazza.fi tai yhteydenottolomakkeella. Korona-tilanteesta johtuen vastausaikamme on tavallista pidempi, kiitos kärsivällisyydestänne! Voit myös jättää meille vastaajaan soittopyynnön, palaamme asiaan parin päivän sisällä 050 447 1314