Tee juhlistasi ainutlaatuinen

G18 Events suunnittelevat ja toteuttavat juhlia jokaiseen lähtöön. Meillä onnistuvat syntymäpäivät, valmistujaiset, teemajuhlat jopa 200 hengelle. Meillä järjestät tapahtumasi helposti ja vaivattomasti, ja keskeisen sijaintimme ansiosta vieraat pääsevät paikalle nopeasti. Jätä meille kyselyn - me hoidamme kaiken muun!

 

 


Tilavuokra

Teemme yksilölliset tarjoukset juuri sinun tapahtumaa varten - tiedustelee lisää hinnoista lähettämäällä meille kyselyn!

Koko päivän vuokrahinnat 2021:

Maanantai - Torstai 2480€
Perjantai 3045€
Lauantai 3300€

Koko päivän vuokrahinnat 2022:

Maanantai - Torstai 2650€
Perjantai 3200€
Lauantai 3480€

Pitopalvelu

 

Pitopalvelustamme huolehtii Ravintola Pjazzamme. Olemme erikoistuneet italialaiseen keittiöön. Keittiötiimillä on mm kokemusta monesta muusta ruokakulttuurista, joten suunittelemme sinulle menun tarpeisiisi ja toiveisiisi mukaan Kaikki tarjoukset voidaan tehdä nimenomaan SINUN tapahtumaasi varten. 

 

Tapahtumasuunnittelu

 

Suunnittelemme tapahtumasi alusta loppuun saman katon alle. Tarvitsetko apua juhlan teeman tai koristeiden ja valaistuksen valinnassa? Ehkä kamppailet tapahtumaohjelman kanssa tai et tiedä kuka huolehtii ruokailusta? Tarvitsetko valokuvaajan, muusikoita, DJ:n?

Konsultoimme ja suunnittelemme - saat meiltä kaikki vastaukset ja jopa enemmän! Meidän kautta onnistuvat myös etkot ja jatkot, polttarit, kustomoidut iltapuvut ja moni muu!