Tee juhlistasi ainutlaatuinen

G18 EVENTS suunnittelevat ja toteuttavat juhlia jokaiseen lähtöön. Meillä onnistuvat syntymäpäivät, valmistujaiset, teemajuhlat jopa 200 hengelle. Meillä järjestät tapahtumasi helposti ja vaivattomasti, ja keskeisen sijaintimme ansiosta vieraat pääsevät paikalle nopeasti. 

Jätä meille kyselyn - me hoidamme kaiken muun!

Otamme vastaan myös ehdotuksia ja tarjouksia julkkisten tapahtumien toteutamisesta sekä yhteistyössä tehdyistä kokonaisuuksista!

Tilavuokra

Teemme yksilölliset tarjoukset juuri sinun tapahtumaa varten - tiedustelee lisää hinnoista lähettämäällä meille sähköpostia!

Koko päivän vuokrahinnat 2022:

Maanantai - Torstai 2650€
Perjantai 3200€
Lauantai 3480€

Koko päivän vuokrahinnat 2023:

Maanantai - Torstai 2720€
Perjantai 3280€
Lauantai 3550€

 

Catering

Pitopalvelusta juhlissa huolehtii talomme ravintola Pjazza. Olemme erikoistuneet ensi sijaisesti italialaiseen keittiöön, mutta keittiötiimillämme on kokemusta monesta muusta ruokakulttuurista, joten suunittelemme sinulle menun tarpeisiisi ja toiveisiisi mukaan. Tutustu tarjontaamme tästä.

Kaikki tarjoukset voidaan tehdä nimenomaan SINUN tapahtumaasi varten. 

 

Tapahtumasuunnittelu

Suunnittelemme tapahtumasi alusta loppuun saman katon alla. Tarvitsetko apua juhlan teeman tai koristeiden ja valaistuksen valinnassa? Ehkä kamppailet tapahtumaohjelman kanssa tai et tiedä kuka huolehtii ruokailusta? Tarvitsetko valokuvaajan, muusikoita, DJ:n?

Konsultoimme ja suunnittelemme - saat meiltä kaikki vastaukset ja jopa enemmän! Meidän kautta onnistuvat myös etkot ja jatkot, polttarit, kustomoidut iltapuvut ja moni muu! Yleistä tietoa aiheesta löydät tästä.