Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumanne ilmeen ja tunnelman, sekä koordinoimme visuaaliset yksityiskohdat aina catering-palveluista tekniikkaan saakka. Inspiraatiota haemme tapahtumista, joitä järjestetään Ranskan Rivieralla (Hotel du Cap-Eden-Roc) sekä Pohjois-Italian Comojärjevällä (Villa Balbiano). Sopeutamme nämä paikalliseen pohjoismaiseen tyyliin: arvostamme minimalistisia kokonaisuuksia luonnomme kauneutta unohtamatta!​

Ideoimme kanssanne pienemmät tai isommat kokonaisuudet. Toteutamme yksilölliset kukkasuunnittelut tapahtumaanne sekä luomme huikeat kuvausseinät Teemajuhlat.fi kanssa. Meillä haetaan myös luontoystävällisemmät ratkaisut, joten käytämänne tuotteet ovat suuremmalta osalta biohajoavat ja kierätettävät. Kukkakoristeluita luomme sesongin saattavuutta kunnioittaen. 

Meillä varastossamme on pieni, mutta käytännöllinen valikoima yleisintä rekvisiittaa tilaisuuksille, kuten kynttiläalustat,-lyhdyt,-kupit, maljakot, pöytäliinat ja kangasservetit. Rungot kuvausseinille toimittaa meille Teemajuhlat.fi - näistä luomme mm ilmapallokaareja sekä vihkikaareja kankailla ja elävillä tai tekokukilla. Tuotteita voi myös vuokrata tilaisuuden ajaksi omaan käyttöön yksittäisenä palveluna. Kysythän ajankohtaista saatavuutta ja hinnastoa ajoissa!

Laittelee sähköpostia meille osoitteeseen ballroom@pjazza.fi mikäli heräsi kysyttävää, haluaisit saada tarjouksen tai kaipaat suunnittelua omalle tapahtumalle. Toteutamme tänä päivänä palveluita vain omiin tilaisuuksiin. Konsultaatiota kuitenkin voi hakea myös yleisiin kysymyksiin aiheesta vaikka pitäisin tilaisuutta muualla!