Teemme yksilölliset tarjoukset juuri sinun tapahtumasi varten - tiedustelee lisää hinnoista lähettämäällä meille sähköpostia!

Hintaan sisältyy talon audio- & videotoistolaitteet, ruoka- ja cocktailpöydät sekä niiden asettelu pöytäkarttanne mukaan. Tila on käytössänne klo 10.00-00.00. 

Kiinteistömme on museoviraston suojelema kohde ja odotamme asiakkailta sekä heidän vierailta kunnioitusta tiloihin ja meidän arvokkaaseen kokonaisuuteen. 

Tarjoamme koko päivän vuokrahinnat 2022:

Maanantai - Torstai 2650€
Perjantai 3200€
Lauantai 3480€

Koko päivän vuokrahinnat 2023:

Maanantai - Torstai 2720€
Perjantai 3280€
Lauantai 3550€

Juhlasalin lisäksi on tarjolla kokoushuoneita isomman tilaisuuden yhteydessä tai erikseen vuokrattuna. Samoin ravintolamme Pjazzan tilat palvelevat G18 Eventsin asiakkaita tarpeiden mukaan. Kauttamme löytyy myös pienemmät kabinettitilat illalliselle aina 10-30 hengen seurueille sekä sisäpihaterassimme kesäsesongin aikana.

G18 tilat soveltuvat sekä yksityistilaisuuksille että julkistapahtumiin. Toteutamme häitä, yritysjuhlia, seminaarit, konsertit, kuvaukset, syntymäpäivät, vuosijuhlat ja paljon muuta.

Tiloissamme on av-tekniikka ja kauttamme tilaisuutta voi myös järjestää etäosallistumisella. Juhlasalin sijainti ravintolan yhteydessä tarjoa mahdollisuuden pitopalvelulle korkeatasoisesta keittiöstä, jossa saat annoksensa suoraan keittömestareidemme veitsien alta. Kerran kun ruoka on jo hyvä, niin kauttamme saa myös cocktailbaarin tai miksipä ei myöskään Italiasta maahatuotuja viinejämme.