Helsingissa sijaitseva italialainen ravintola on perustettu 2014. Meissä yhdistyy sekä kansainvälinen että paikallinen ravintola-alan kokemus, mikä johti Pjazzan syntymiseen. Ravintola palvelee tuhansia asiakkaita vuosittain ja haluaa tuoda pientä Italiaa aivan Helsingin sydämeen.

Perinteiseen italialaiseen tapaan Pjazza on yhden perheen omistuksessa, jonka jäsenet osallistuvat aktiivisesti ravintolan jokapäiväiseen elämään. Kaksi sukupolvea ovat yhdistäneet tietonsa ja vahvuutensa rakentaakseen intohimoista italialaista kokonaisuutta pohjoiseen Helsinkiin. Tiimiimme jäsenet tulevat monesta kulttuurista, ja meitä yhdistää Italian tunteminen aina pohjoisesta etelään.

Pjazzan tiimi keskittyy omaan maahantuontiin Italiasta. Tuomme leikkeleitä, juustoja, kuivapastaa, pizza- ja pastajauhoja, oliiveja ja paljon muuta suoraan maailman tunnetuilta toimittajilta sekä myös pienemmiltä kyliltä. Viinilistamme täytetään omilla tuontiviineillä Italian alueilta: Toscana, Abruzzo, Marche, Piemonte, Veneto ja Friuli-Venezia Giulia jne.

Kokkimme bravuurit maistuvat roomalaistyylisessä pizzassa, kotitekoisessa tuorepastassa, jälkiruassa, jota täydentiin omilla sävelillä. Kunnioitamme myös paikallisia tuotteita ja käytämme niitä myös ruokalistallamme sesongin trendejä ylläpitäen ympäri vuoden.

Pjazza on ollut isossa roolissa catering-palvelujen tarjoajana G18 EVENTSin järjestämisissä tapahtumissa. Kovasti tykätyt ja arvostetut menukokonaisuudet tarjoavat jokaiselle ruokailijalle tarkaan hiottuja makuja. Isoista tapahtumista huolematta tarjoamme vierailemme mahdollisuuksia monipuoliseen annosvalintaan, joka palvelee meitä myös ravintolan puolella A'la Cartessamme. Kun syntyy huoli ruokarajoitteiden vaikeudesta, luota meihin - olemme jo valmiiksi ottaneet huomioon suuremman osan allergeeneista ja ruokavalioista. 

Meillä löytyy sekä jo valmiiksi tehdyt kokonaisuudet moneen lähtöön tai suunnitelemme sinulle omaa menuta tarpeesi huomioiden.